Cykel/ barnevogne/ motor

 

Cykelparkering

Det er ikke tilladt at parkere cykler m.v. på ydersiderne af ejendommen. Der henvises til parkeringsmulighederne i gården. Der forefindes adskillige cykelkældre i ejendommen, alle med indgang fra gården.

Cykelparkering i gården skal ske under hensyn til brandvejene, der også bruges af skraldebilen når der afhentes renovation. Parkering af cykler må ikke ske vinkelret på muren, men skal ske så cyklerne ikke rækker længere ud end cyklere i cykelstativerne (skrå parkering). Af samme årsag, er det ikke tilladt at parkere/fastgøre til rækværket på trappeskakterne.

Bemærk! Særligt hensyn skal tages omkring garagerne, hvor passagen er særlig begrænset.

Ejendommen har ikke tilstrækkeligt med cykelstativer i gården, men da vi forventer en snarlig renovation af gården under projektet 'Københavns gårdhaver', så planlægger vi cykelparkeringen udvidet i forbindelse med dette arbejde.

 

Luft til cyklen

Der findes en trykluft cykelpumpe ved den første garage ud for porten til Borgmester Christiansens gade, umiddelbart ved siden af hensætningspladsen for storskrald.

 

Barnevogne

To trappeskakter er udstyret med slidsker, så der er adgang til ejendommens to barnevognskældre. Bemærk at det ikke er tilladt at parkere cykler/barnevogne/klapvogne og andre genstande i kældergange og trappeopgange, da disse fungerer som flugtveje. Disse regler gælder også for pladsen under trapperne, og på 3. sals reposer.

 

Motorkøretøjer

Bortset fra parkering i ejendommens garager, så er det ikke tilladt at parkere motorkøretøjer i gården. Dette forbud omfatter såvel motorcykler og knallerter m.v..

Der er givet dispensation til enkelte handicap køretøjer.

 

Vaskeplads til biler

Der er oprettet en vaskeplads i gården, hvor det er muligt at vaske bil. Umiddelbart inden for porten ved Borgmester Christiansensgade er der et lille rum med vandslange og støvsuger, hvor til opgangsnøglerne virker. Bilvask skal foretages foran opbevaringsrummet, hvor der er monteret oliefilter på kloakbrønden.

Kontakt

Bestyrelsen for e/f Seierøehus

Offenbachsvej 37, kld.
2450 København